VUUR

Firestarters

Set the world on fire

Hugo

Maakt gemakkelijk verbinding en is in staat snel een ontspannen en prettige sfeer te creëren.
Hugo brengt zijn NLP-kennis en ervaring op het vlak van persoonlijk groei op zijn eigen unieke manier over. Mensen zichzelf laten ontdekken geeft hem voldoening.

Hij wordt gezien als een betrokken, warme en kundige trainer die altijd open staat om meer te leren.

“Be patient with yourself. Self-growth is tender; it’s holy ground. There’s no greater investment.”

Ilse

Ilse’s VUUR is volledig gaan branden sinds haar eerste kennismaking met persoonlijke groei. Door in verbinding met anderen samen te kunnen groeien, precies op de manier die voor jou werkt, is wat voor haar dit werk zo bijzonder maakt. En haar zo bijzonder in dit werk.

Van International Hospitality Management en een jaar stage bij VUUR is ze nu het pad ingeslagen als NLP Trainer en ze kan niet wachten op wat er allemaal nog meer gaat komen.

”Growth is growth, no matter how small.’’

Manon

Brengt graag anderen en zichzelf in beweging. Geniet van de momenten dat er echt verbinding is en is er van overtuigd dat je samen verder komt dan alleen.  
Wanneer zij mensen mag ontmoeten met alle mooie en minder mooie kanten gaat haar VUUR aan.

Manon studeerde pedagogiek, de NLP practitioner & Master, de Trainersopleiding en ze is loopbaancoach.
Ze geeft training met energie, vertrouwen en positiviteit.

“Wat er ook gebeurt, je hebt altijd een keuze”

Diederick

Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer gelooft Diederick in de kracht van eigenheid en wilt hij anderen inspireren om trouw aan zichzelf te zijn en hun eigen weg te gaan. Mensen weer in verbinding brengen met wat écht belangrijk voor ze is, dat is wat er voor hem werkelijk toe doet.

Met speelse drive en een scheut humor verzorgt Diederick diverse trainingen rondom persoonlijke groei, ontwikkeling en leiderschap.

“Whatever you do, do it with drive .”

Misty

Misty wilde ooit óf docent worden óf iets in de horeca doen. Het werd een studie Hotel- en Eventmanagement. Zij heeft tijdens haar 15 jaar in de Horeca als bedrijfsleidster een goede basis gelegd in de verschillen en vooral de kracht zien van zoveel mooie mensen. Haar vuur werd opnieuw aangewakkerd tijdens een vierdaagse Fire Up met jong volwassenen waar het ging over persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij is ondertussen omgeschoold tot coach en trainer op dit vlak. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige op het gebied van Rouw en kun je bij haar terecht om jouw manier te vinden om om te gaan met jouw rauwe situatie. Rouw kan zijn om het verlies van een dierbare, verlies van baan, relatie, je oude ik, een nieuwe ik ontdekken en alles waar jij een manier in hebt te vinden om mee te dealen in je leven en kracht uit je pijn te halen en opnieuw je vuur te ontdekken. Misty houdt ervan om in actie te gaan, je voelt je bij haar snel op je gemak en ze geeft je het gevoel dat alles er mag zijn.

Roel

Roel lig

Roel is een sfeerverhogende teamplayer met het kompas richting verbinding, plezier en groei. De fijne speelsheid waarmee Roel vertelt opent werelden en raakt mensen op een positieve, versterkende manier. Afgestudeerd als bouwkundig ingenieur is Roel trainer en consultant in Lean en NLP.

Hij kent de ups en downs in het vinden van zijn passie maar al te goed. Na een jaar in Nieuw-Zeeland begeleidt hij anderen hier nu met veel plezier in.

“Moed is de belangrijkste eigenschap voor wie op zoek is naar de taal van de wereld.”

Richelle

Richelle heeft een enorme nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Ze begeleidt mensen graag om vanuit aandacht, vertrouwen en kracht te leven. Als je doet wat belangrijk voor je is, ervaar je dag na dag meer voldoening. Ook als het leven even tegenzit.

Richelle is opgeleid tot levenscoach,  intuïtieve ontwikkeling en NLP Master Practitioner. Ze creëert een veilige en vertrouwde omgeving waar alle ruimte is om jezelf te ontdekken en ontwikkelen.  Richelle coacht (1-op-1) in Utrecht. 

‘Energy flows where attention goes”

Luc

Luc lig

Luc zet zich in om voor zoveel mogelijk mensen een vrij, energiek en vervullend werkleven mogelijk te maken. Hij nodigt je uit om samen het avontuur van persoonlijke groei aan te gaan.

Luc is de eerste 6 jaar van zijn carrière werkzaam geweest in HRM/recruitment en heeft ervaring uit het bedrijfsleven aangevuld met NLP opleidingen en “zijnscoaching”. Hij traint en coacht op het gebied van loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei en focust zich op twintigers en dertigers.

“Vertraag, word bewust, maak een keuze en spring”

Gijs

Gijs is persoonlijk leiderschapscoach, facilitator en trainer met een grote liefde voor het vergroten van het zelfbewustzijn en het buitenzijn/bergsport. Het liefste dit gecombineerd. Gijs is vader van drie kinderen.

In de kern wil hij faciliteren en bijdragen aan het vergroten van het zelfbewustzijn. Met een gegronde én open houding maakt Gijs graag gebruik van ‘het ervaringsleren’, om zo op een speelse, natuurlijke manier tot inzichten/ gevoelens/ sensaties te komen. Gijs coacht (1-op1) in Eindhoven.

“Uit het hoofd, naar het lichaam. Met de natuur als onderlegger en leermeester.”

Lotte

Haar VUUR gaat branden van mensen. Met al hun gedragingen, eigenaardigheden en vragen. Daar mee mogen werken geeft haar iedere keer weer energie! In haar training en coaching maakt ze graag dingen visueel om zo alles wat speelt écht zichtbaar te maken.

Studie communicatie, master coaching, master verandermanagement, systemisch werk, NLP en TA. Lotte gaat op zoek naar wat jou drijft en energie geeft.

“Een tegenslag is gewoon een blauwe plek voor je ego”

Ruben

Hij krijgt energie van mensen, ideeën en systemen verbinden. Of het nou tijdens werktijd is of erna, offline of online is, Ruben is in staat om bij te dragen aan de processen die nodig zijn om alles weer als een geoliede machine te laten draaien. Vriendelijk én oplossingsgericht en direct.

Ooit Psychologie gestudeerd en een master in Arbeids- en Organisatiepsychologie gehaald. Tegenwoordig werkt hij als softwaredeveloper bij de ANWB en innoveert continue.

“Wrijving geeft glans!”

Tess

Tess vindt het geweldig om mensen te zien groeien en ze te confronteren met hun talenten. Ze is een gepassioneerde coach, dramatherapeut en internationaal gecertificeerde NLP-trainer, die met de inzet van NLP, lichaamsgericht werk, systemisch werk, transactionele analyse en creatieve werkvormen actief met jou aan de slag gaat.

Tess heeft ondernemen van jongs af aan meegekregen en zet haar creativiteit in om innovatieve nieuwe mogelijkheden te creëren. De beleving in het hier en nu staat centraal, om van daaruit verlangens en dromen te ontdekken. 

“Start before you are ready, just follow your intuition.”

Tom

Kenmerkend voor Tom is zijn authenticiteit en humor. Hij traint met zachte ogen en een open hart. Met een combinatie van speelsheid, serieusheid en ontspanning brengt hij mensen in beweging. Hij durft verbinding te maken met alles wat hem wordt aangereikt.

Hij wordt gezien als een toegankelijke, vakkundige trainer met een aanstekelijke bevlogenheid en veel inlevingsvermogen. 

VUUR

Wij voeden ons VUUR met alle dingen die goed voor ons zijn. Leven met VUUR staat voor een leven met PASSIE, LIEFDE, VERBINDING en het voluit nemen van het LEVEN met ALLES wat daarbij hoort. Het LEF hebben om je EIGEN WEG te gaan, vanuit je HART. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ZIJN, goed zorgen voor je ENERGIE.
Ruimte nemen om te ONTDEKKEN, SPELEN, GROEIEN en PLEZIER te maken.

Lieke

Kenmerkend voor Lieke is haar enthousiasme en passie. Ze brengt haar professionaliteit en ervaring op eigen wijze over. Licht, liefdevol, in verbinding, in beweging zijn en aandacht zijn woorden die haar passen. Vanuit haar hart trainen, coachen en groeien vindt zij het mooiste wat er is.  

Zij wordt gezien als een gedreven en gemotiveerde trainster die mensen keer op keer kan blijven boeien en intrigeren.

Steek jij ook graag jouw eigen VUUR en dat van anderen aan? Verbind met ons!