VUUR

Firestarters

Set the world on fire

Lotte

Haar VUUR gaat branden van mensen. Met al hun gedragingen, eigenaardigheden en vragen. Daar mee mogen werken geeft haar iedere keer weer energie! In haar training en coaching maakt ze graag dingen visueel om zo alles wat speelt écht zichtbaar te maken.

Studie communicatie, master coaching, master verandermanagement, systemisch werk, NLP en TA. Lotte gaat op zoek naar wat jou drijft en energie geeft.

“Een tegenslag is gewoon een blauwe plek voor je ego”

Manon

Brengt graag anderen en zichzelf in beweging. Geniet van de momenten dat er echt verbinding is en is er van overtuigd dat je samen verder komt dan alleen.  
Wanneer zij mensen mag ontmoeten met alle mooie en minder mooie kanten gaat haar VUUR aan.

Manon studeerde pedagogiek, de NLP practitioner & Master, de Trainersopleiding en ze is loopbaancoach.
Ze geeft training met energie, vertrouwen en positiviteit.

“Wat er ook gebeurt, je hebt altijd een keuze”

Hugo

Maakt gemakkelijk verbinding en is in staat snel een ontspannen en prettige sfeer te creëren.
Hugo brengt zijn NLP-kennis en ervaring op het vlak van persoonlijk groei op zijn eigen unieke manier over. Mensen zichzelf laten ontdekken geeft hem voldoening.

Hij wordt gezien als een betrokken, warme en kundige trainer die altijd open staat om meer te leren.

“Be patient with yourself. Self-growth is tender; it’s holy ground. There’s no greater investment.”

Jij?

Jij

Voor iedereen gaat VUUR over iets anders. Het gave is dat we allemaal de mogelijkheid en de kwaliteiten hebben om iets te doen. Wat dat voor jou is weten we natuurlijk niet. Wellicht weet je het zelf ook nog niet helemaal zeker..
Één ding staat vast. Je bent welkom!

“Waar gaat jouw VUUR van branden?”

Tess

Tess vindt het geweldig om mensen te helpen bewegen vanuit hun authenticiteit en passie. Ze is een gepassioneerde trainer, die met de inzet van haar gecertificeerde NLP methodieken, lichaamsgericht werk en creatieve werkvormen actief met jou aan de slag gaat.

Groeien door te ervaren, te spelen en te voelen. De beleving in het hier en nu staat centraal, om van daaruit verlangens & dromen te ontdekken. 

“Start before you are ready, just follow your intuition.”

Diederick

Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer gelooft Diederick in de kracht van eigenheid en wilt hij anderen inspireren om trouw aan zichzelf te zijn en hun eigen weg te gaan. Mensen weer in verbinding brengen met wat écht belangrijk voor ze is, dat is wat er voor hem werkelijk toe doet.

Met speelse drive en een scheut humor verzorgt Diederick diverse trainingen rondom persoonlijke groei, ontwikkeling en leiderschap.

“Whatever you do, do it with drive .”

Ruben

Hij krijgt energie van mensen, ideeën en systemen verbinden. Of het nou tijdens werktijd is of erna, offline of online is, Ruben is in staat om bij te dragen aan de processen die nodig zijn om alles weer als een geoliede machine te laten draaien. Vriendelijk én oplossingsgericht en direct.

Ooit Psychologie gestudeerd en een master in Arbeids- en Organisatiepsychologie gehaald. Tegenwoordig werkt hij als softwaredeveloper bij de ANWB en innoveert continue.

“Wrijving geeft glans!”

Mandy

Het leven zit vol verrassingen. Als ervaringsdeskundige kan zij zich goed inleven in obstakels op de weg. Mandy is ervan overtuigd dat alles kansen biedt, ook als je ze even niet ziet. Vanuit kwetsbaarheid de verbinding aangaan met anderen is voor haar erg belangrijk.

Mandy blijft zelf graag leren en bewandelt momenteel het pad van deelnemer naar trainer. Nieuwsgierigheid en de juiste vragen stellen zijn haar superpowers.

“Iedereen is even mooi anders.”

Ilse

Ilse krijgt onwijs veel energie van de mogelijkheid om bij VUUR te mogen afstuderen. Een nieuwe weg waarin ze kennis gaat maken met de coachings en trainingswereld. Deze kans pakt ze met beide handen aan en door haar fijne manier van werken voelen mensen zich snel vertrouwd en op hun gemak.

Studeert momenteel International Hospitality Management en gaat tijdens haar stage onder andere de NLP practitioner volgen.

”Growth is growth, no matter how small.”

Tom

Kenmerkend voor Tom is zijn authenticiteit en humor. Hij traint met zachte ogen en een open hart. Met een combinatie van speelsheid, serieusheid en ontspanning brengt hij mensen in beweging. Hij durft verbinding te maken met alles wat hem wordt aangereikt.

Hij wordt gezien als een toegankelijke, vakkundige trainer met een aanstekelijke bevlogenheid en veel inlevingsvermogen. 

VUUR

Wij voeden ons VUUR met alle dingen die goed voor ons zijn. Leven met VUUR staat voor een leven met PASSIE, LIEFDE, VERBINDING en het voluit nemen van het LEVEN met ALLES wat daarbij hoort. Het LEF hebben om je EIGEN WEG te gaan, vanuit je HART. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ZIJN, goed zorgen voor je ENERGIE.
Ruimte nemen om te ONTDEKKEN, SPELEN, GROEIEN en PLEZIER te maken.

Lieke

Kenmerkend voor Lieke is haar enthousiasme en passie. Ze brengt haar professionaliteit en ervaring op eigen wijze over. Licht, liefdevol, in verbinding, in beweging zijn en aandacht zijn woorden die haar passen. Vanuit haar hart trainen, coachen en groeien vindt zij het mooiste wat er is.  

Zij wordt gezien als een gedreven en gemotiveerde trainster die mensen keer op keer kan blijven boeien en intrigeren.

Steek jij ook graag jouw eigen VUUR en dat van anderen aan? Verbind met ons!