VUUR

VUUR Trainingen

Leef met VUUR

Vanuit VUUR geven we verschillende trainingen op meerdere locaties. Ben je geïnteresseerd in bijvoorbeeld een NLP Practitioner opleiding, Jongerentraining, Positieve Psychologie, Communicatie- of Persoonlijk Leiderschapstraining? 

Deze verzorgen we in samenwerking met trainingsbureaus. Voel je vrij om contact op te nemen om een training te vinden die bij jou past! 

Neem contact met ons op via
0643224944
info@mijnVUUR.nl

3 daagse boost

Zelfkennis en inzicht. Waar gaat jouw innerlijk VUUR van branden? Creëer ruimte voor jezelf om doelen en dromen werkelijkheid te maken. Herontdek jouw kracht. Krijg nieuwe tools die je kan gebruiken om vanuit energie te vlammen.

3 daagse persoonlijk proces

Deze training gaat onder andere over verleden, heden, toekomst, het loslaten van minder helpende patronen en het creëren van je eigen succes formule. Door te werken met wat er is leg jij de nieuwe wegen voor de toekomst.

8 dagen persoonlijk leiderschap

Persoonlijk Leiderschap kennen we allemaal. Hoe zet jij jouw VUUR aan en in? Hoe steek je anderen aan? Communicatie, self-care, focus en energie. In deze training zit alles wat je kunt inzetten om nog meer ON FIRE te zijn.

Het verwezenlijken van dromen en nieuwe stappen zetten, klinkt soms makkelijker dan het is. Gewoon doen, toch? Die ene stap in de andere richting zetten en de rest volgt vanzelf. Dat impliceert natuurlijk wel dat je weet welke richting dat is. De dagelijkse sleur en standaard patronen in het leven maken het wellicht nog niet altijd even gemakkelijk om echt contact te maken met het VUUR in jou. Je weet vast wel dat er ergens passie en hartstocht in je zit, soms meer of minder aanwezig. Net als het verlangen naar verandering. En toch verandert er weinig. Twijfel, angst, onzekerheid of iets anders houdt je mogelijk nu nog tegen. Hoe doe je dat dan? In VUUR trainingen staat persoonlijke groei centraal. Kijk, ervaar en leer je hoe dit voor jou werkt.

Waar gaat jouw vuur van branden?
Hoe zorg je er voor dat jouw vuur precies zo brandt zoals jij dat wilt?
Wat en wie heb je nodig om dit te realiseren?
Hoe voorkom je dat jouw vuur burned-out raakt?
Hoeveel licht mag je geven?

Ontdek in een training meer over jezelf. Vind uit wat werkt voor jou. Ga de verbinding AAN! 

Speel.

Groei.

Leef. 

IMG_0659

De 3 daagse INNER FIRE gaat over ontdekken, zelfkennis, doelen werkelijkheid maken, energie en nog veel meer. Om persoonlijk nog meer te groeien gaan we aan de slag met: Waar gaat jouw unieke VUUR van branden? Hoe houd je je VUUR brandend? Hoe steek je anderen hun VUUR aan? In deze setting is ruimte voor leren, spelen, delen, loslaten, dromen, verdiepen, inspireren en jezelf zijn! Tijdens en na deze dagen krijg je nog meer inzicht in wat voor jou werkt, zodat er puzzel stukjes op zijn plaats vallen en je extra tools hebt om te gebruiken in verschillende situaties in het dagelijks leven. Zodat je vanuit volledigheid in verbinding je eigen pad kunt gaan. Deze training geeft een boost!       

Alles verschuift van oud naar nieuw, of we nou willen of niet. Stel nou dat je invloed kan uitoefenen op hoe jouw nieuw eruit gaat zien.. hoe zou je dan het nieuw willen hebben/maken/voelen/ervaren?  Voor we het nieuwe kunnen omarmen hebben we voor een deel afscheid te nemen van het oude. Sommige oude gewoontes en overtuigingen kunnen de toekomst nog in de weg zitten. In deze 3 daagse gaan we via oud naar nieuw. Met ervaringen, kennis en plezier lopen we langs gebeurtenissen en dromen. Ben je op je eigen weg het leven aan het leven zoals jij dat wilt? In deze training laat je het oude achter en ga je met nog meer levensenergie naar huis.

Lange termijn verandering en ontwikkeling. In deze 8 daagse persoonlijk leiderschap training zitten alle tools en ingrediënten om te groeien! We verdiepen ons onder andere in de werking van het brein, communicatie met jezelf en anderen en het functioneren van je lichaam. Naast een aantal hele praktische tools krijg je ook de ruimte om te experimenteren, te spelen en te leren. Iedereen weet dat doen de beste manier is om nieuwe informatie te onthouden. Er is ruimte om oude patronen te doorbreken en om nieuwe stappen te maken richting de toekomst. Samen met de groep hebben we vijf maanden de tijd om het geleerde direct in de praktijk te brengen en te ervaren hoe gemakkelijk verandering eigenlijk kan zijn.